Algemene Voorwaarden bestelsneltesten.nl

Artikel 1 – Definities
Onze voorwaarden zijn zo duidelijk als dat we ze maar kunnen maken. Eerlijk, gemakkelijk te begrijpen en transparant. Geen ingewikkelde woorden of kleine lettertjes nodig. Ons doel is om jou als tevreden klant te hebben.

Artikel 2 – De identiteit van de ondernemer
Wij zijn Bestelsneltesten.nl , een initiatief van Tim Coronel Racing B.V. Je kunt ons bereiken:
• E-mail: info@bestelsneltesten.nl
• Bel: +31 172 508 110
• Correspondentie: Raadhuisstraat 30, 2406 AG Alphen aan den Rijn
• KvK nummer: 50870157
• BTW-identificatienummer: NL 8234.41.817.B01

Artikel 3 – Toepasselijkheid
We doen ons best om je bewust te maken van deze algemene voorwaarden. Dat is belangrijk, omdat het zegt wat we voor je doen en wat we van je verwachten. Tenminste: wanneer je iets van ons koopt. Anders is het niet echt relevant. We houden het gemakkelijk.

Artikel 4 – Het aanbod
Wij informeren je altijd eerlijk wat, wanneer en hoe je kunt kopen; wat de kosten zijn en of het kan worden geruild. Tevens informeren we je bij de producten hoe het gebruikt moet worden. Bij al onze testen zit een uitgebreide handleiding en op de website zijn deze te downloaden. Daar zijn ook instructievideo’s te bekijken.

Artikel 5 – Het contract
Je doet zaken met ons in een veilige web-omgeving. Wanneer je een bestelling plaatst, ontvang je een orderbevestiging per e-mail. We voegen alle nodige informatie toe aan jouw bestelling en de meeste vind je ook op onze website. We sturen je een digitale factuur. Als je een papieren factuur wilt, kan je deze per e-mail aanvragen.

Artikel 6 – Herroepingsrecht
Als er na ontvangst van ons product iets is wat je niet bevalt verzoeken we je contact met ons op te nemen via: info@bestelsneltesten.nl Je kunt de bestelling binnen 14 kalenderdagen na de dag waarop het product door jou is ontvangen, aan ons retourneren. We sturen je vervolgens een nieuw product of we storneren je betaling binnen 30 dagen terug. Voorwaarde voor geld terug is wel dat de verpakking van de producten ongeopend is.

Artikel 7 – Kosten in geval van herroeping
Als je het product wilt retourneren, vragen wij je vriendelijk om zelf voldoende porto te betalen.

Artikel 8 – Uitsluiting herroepingsrecht
We doen ons best om altijd je retour van ons product te accepteren. Maar als je de productverpakking hebt geopend, volledig hebt opgebruikt of hebt beschadigd, kunnen we je retour niet accepteren.

Artikel 9 – De prijs
Op Corona testkits geldt een 21% btw-tarief. Bestellingen binnen Nederland rekenen wij €6,95 verzendkosten.  Ophalen is gratis en uitsluitend mogelijk afspraak.

Artikel 10 – Conformiteit en garantie
Je hebt recht op een goed product. Als er iets niet klopt met je bestelling, zullen we het oplossen. Hierbij volgen wij altijd de wet.

Artikel 11 – Levering en uitvoering
We doen ons uiterste best om je goed van dienst te zijn. Onze gebruikelijke levertijd binnen Nederland is 2-5 werkdagen, tenzij een andere levertijd is overeengekomen. Buiten Nederland kan het doorgaans 5-10 werkdagen duren. Als de levering vertraagd is, of als een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, zullen we je zo snel mogelijk informeren. In dergelijke gevallen kan je de bestelling kosteloos annuleren. Als je vooraf betaald hebt, betalen wij je terug.
• Als we je bestelling niet kunnen leveren, bieden we je een gelijkwaardig vervangend product aan. Een dergelijk vervangend product kan altijd worden geretourneerd.
• Als een product beschadigd raakt of verloren gaat voordat het bij je is geleverd, is dit onze verantwoordelijkheid.

Artikel 12 – Betaling
Na ontvangst van je betaling, zullen we je bestelling direct uitvoeren. Als er iets niet klopt in de betalingsgegevens? Laat het ons weten!

Artikel 13 – Klachtenprocedure
Heb je een klacht? We doen er alles aan om je klacht op te lossen. Alles volgens het boekje. Als je een klacht hebt, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Beschrijf je probleem zo goed mogelijk in een e-mail, zodat we je snel kunnen helpen. We beloven om je binnen 3 dagen te antwoorden. Dan helpen we je meteen of we laten je weten hoeveel tijd we nodig hebben om dingen voor je op te lossen.

Artikel 14 – Geschillen
Als we samen onze verschillen niet kunnen oplossen, heb je altijd het recht om juridische stappen te ondernemen. We zouden dat ontzettend jammer vinden, maar we respecteren je keuze. Op ons contract met jou, waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.

Artikel 15 – Communicatie
We behouden ons het recht voor om je toe te voegen aan onze e-maildatabase, zodra je een aankoop hebt gedaan in onze webshop. Je ontvangt tips voor het gebruik van je product, onze nieuwsbrieven en aanbiedingen. Als je onze e-mails niet meer wilt ontvangen, kun je jezelf altijd onderaan de e-mail afmelden.

Artikel 16 – Aanvullende of afwijkende bepalingen
Dat is alles voor onze algemene voorwaarden. Hoop dat het duidelijk is? Als we in de toekomst deze voorwaarden wijzigen, lees je dat op onze website.

 

Voorkom uitval door wachten op testresultaten

bestelsneltesten.nl is een handelsnaam van Tim Coronel Racing b.v.

info@bestelsneltesten.nl

+31 172 508110

Raadhuisstraat 30, 2406 AG Alphen aan den Rijn