Levertijd

Bestellingen geplaatst voor 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden, met uitzondering van het weekend. Levering in Nederland zal dan in de regel de volgende dag plaatsvinden. Onze gebruikelijke levertijd is 2-5 werkdagen.

Binnen EU-landen duurt het doorgaans 2-5 werkdagen voordat uw zending arriveert. Rest van de wereld kan dit 5-10 werkdagen duren. Dit is ook afhankelijk van de douane en of u lokale invoerrechten moet betalen. We werken altijd samen met de leidende postbedrijven in elk land.

Verzendkosten
Wij rekenen € 6,95 verzendkosten. De retourkosten zijn voor rekening van de koper.

Ophalen
Bestellingen kunnen alleen opgehaald worden op afspraak. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Per e-mail ontvangt u een bevestiging waarmee een afspraak gemaakt wordt om de bestelling op te halen. De bestelling kan worden afgehaald bij onze vestiging in Alphen aan den Rijn of Huizen.

Retour
Als er na ontvangst van ons product iets is wat je niet bevalt verzoeken we je contact met ons op te nemen via: info@bestelsneltesten.nl
Je kunt de bestelling binnen 14 kalenderdagen na de dag waarop het product door jou is ontvangen, aan ons retourneren. We sturen je vervolgens een nieuw product of we storneren je betaling binnen 30 dagen terug. Voorwaarde voor geld terug is wel dat de verpakking van de producten ongeopend en onbeschadigd is.
Als je het product wilt retourneren, vragen wij je vriendelijk om zelf voldoende porto te betalen. Je kunt het product in de originele, onbeschadigde verpakking retour zenden naar:
Bestelsneltesten.nl
Raadhuisstraat 30
2406AG Alphen aan den Rijn
Nederland
We doen ons best om altijd je retour van ons product te accepteren. Maar als je de productverpakking hebt geopend, het product hebt gebruikt of beschadigd, kunnen we je retour niet accepteren.

Voorkom uitval door wachten op testresultaten

bestelsneltesten.nl is een handelsnaam van Tim Coronel Racing b.v.

info@bestelsneltesten.nl

+31 172 508110

Raadhuisstraat 30, 2406 AG Alphen aan den Rijn