COVID-19 virus

officiële zelfsneltest

 

 Goedgekeurd – betrouwbare uitslag – gebruiksvriendelijk

Wil je weten of je het
COVID-19 virus hebt?

De Antigen swab sneltest biedt snelle resultaten om aan te tonen of iemand drager van het COVID-19 virus is. De resultaten zijn in minder dan 20 minuten op de tester af te lezen.
N

Toont actieve COVID-19 infectie

N

Ondiepe neustest, sneltest

N

Snel resultaat, binnen 20 minuten

N

Gevoeligheid is 97,1%, specificiteit is 99,6%, accuracy: 99.3% (97.5%-99.9%)

COVID-19 Antigen Swab Sneltest

Wil je weten of je antistoffen hebt?

De Antibody bloed sneltest meet of er afweerstoffen zijn tegen het COVID-19 virus, door middel van een IgG en IgM meting. De resultaten zijn in minder dan 20 minuten op de tester af te lezen.
N

Toont IgM- en IgG-antilichamen van COVID-19

N

Bloedtest

N

Snel resultaat, binnen 15 minuten

N

Gevoeligheid 99,9% IgG/85% IgM, specificiteit 98% IgG/96% IgM

COVID-19 Antibody Bloed Sneltest

Antibody_sneltest-covid-19

Betrouwbaarheid

Voor een erkend resultaat dient een test te worden afgenomen door een zorgprofessional (BIG-geregistreerd)

COVID-19 Antigen Swab Sneltest

De resultaten zijn zeer betrouwbaar. De Antigen test heeft een diagnostische specificiteit van meer dan 99,9% (het percentage terecht negatieve testuitslagen onder de niet-zieke personen) en een diagnostische gevoeligheid van 97,6% (het percentage terecht positieve uitslagen onder de personen).

COVID-19 Antibody Bloed Sneltest

De Antibody test heeft een diagnostische specificiteit van meer dan 98% voor IgG en 96% voor IgM (het percentage terecht negatieve testuitslagen onder de niet-zieke personen) en een diagnostische gevoeligheid van 99,9% voor IgG en 85% voor IgM (het percentage terecht positieve uitslagen onder de personen).
N

Gebruiksvriendelijk

De tests zijn eenvoudig uit te voeren en geleverd met duidelijke handleiding.

N

Snel resultaat

Binnen 20 minuten een test uitslag. Uitermate geschikt om grote groepen te testen.

N

Gebruiksvriendelijk

De tests zijn eenvoudig uit te voeren en geleverd met duidelijke gebruikershandleiding en zijn er filmpjes beschikbaar met duidelijke instructies. Het is een ‘ondiepe neustests’ en hoeven slechts +/- 2,5 cm in de neus.

N

Snel resultaat

De testen geven binnen 20 minuten een test uitslag. Daarmee voorkom je onnodige vertraging door het wachten op testuitslagen en zijn ze uitermate geschikt om grote groepen te testen.

N

Officiëel geschikt

De Acon Biotech Flowflex Antigen rapid test Is door de Nederlandse overheid goed bevonden middels een ontheffing voor zelfgebruik

Joinstar Covid-19 Antigen speeksel Rapid Test

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Bij de Joinstar sneltest wordt speeksel gebruikt in combinatie met buffervloeistof om het testresultaat te bereiken. Het is daarom een prettige manier van testen, vooral voor kinderen. Maar ook volwassenen, ouderen en gehandicapten ondervinden niet het ongemak van een wattenstaafje in de neus.
Daardoor is het de ideale oplossing voor bij u thuis, in uw bedrijf, events of andere bijeenkomsten.
Het testresultaat krijgt u in 10-15 minuten en is zeer betrouwbaar (Prestatiegevoeligheid 94% en Nauwkeurigheid 96,67%).
De test heeft oa. een CE certificaat en is gevalideerd in Europa. Tevens voldoet deze test aan de eisen van de RKI en PEI (het Duitse RIVM). De Oostenrijkse overheid de Joinstar speeksel sneltest goedgekeurd voor zelfgebruik. De aanvraag voor Nederland is in behandeling

Inhoud van de Joinstar sneltest bestaande uit :
– testcassette
– pipet
– speekselzakje
– flesje buffervloeistof
– handleiding

Prijzen:
• Vanaf  15 stuks    – € 4,75 p/st.
• Vanaf  50 stuks  – € 4,25 p/st.
• Vanaf  100 stuks  – € 4,00 p/st.

Tim Coronel

Dakar deelnemer

“Corona had voor ons Dakar-avontuur een grote impact. Zoals uitval van monteurs door ziekteverschijnselen. Omdat we  niemand kunnen missen, zijn we zelf gaan testen. Zo kon iedereen aan het werk blijven. Ik kan me voorstellen dat ook u of uw werknemers veilig aan het werk willen blijven en daartoe biedt deze website een betaalbare oplossing”.

“Corona had ook in de voorbereiding naar het Dakar-avontuur een grote impact. In de werkplaats ontstond het risico van uitval van monteurs door ziekteverschijnselen. Omdat we in de voorbereiding niemand kunnen missen, ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. Zodoende zijn we zelf gaan testen. Zo konden we het risico uitsluiten en iedereen aan het werk blijven. Omdat ik me kan voorstellen dat binnen bedrijven op deze manier werknemers veilig aan het werk kunnen blijven, bieden we via deze website
daartoe een betaalbare oplossing”.

Tim Coronel

Dakar deelnemer

Voorkom uitval door wachten op testresultaten

bestelsneltesten.nl is een handelsnaam van Tim Coronel Racing b.v.

info@bestelsneltesten.nl

+31 172 508110

Raadhuisstraat 30, 2406 AG Alphen aan den Rijn